حماس: تا آزادسازی کامل فلسطین سلاح را زمین نمی‌گذاریم-راهبرد معاصر

حماس: تا آزادسازی کامل فلسطین سلاح را زمین نمی‌گذاریم

نماینده حماس در لبنان با بیان اینکه نتانیاهو در راستای منافع شخصی خود همه مذاکرات آتش‌بس و تبادل اسرا را به بن‌بست کشاند تاکید کرد اداره غزه یک مسئله کاملا فلسطینی بوده و مقاومت تا زمان آزادسازی کامل فلسطین از شر اشغالگران سلاح را زمین نمی‌گذارد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۳ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 15
کد خبر: ۲۴۰۹۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، «احمد عبدالهادی» نماینده جنبش حماس فلسطین در لبنان طی سخنانی درباره مذاکرات آتش بس غزه که در قاهره برگزار می‌شد و در سایه کارشکنی‌ها و تداوم تجاوزات رژیم صهیونیستی به بن‌بست رسید اعلام کرد: بنیامین نتانیاهو ، نخست‌وزیر رژیم اشغالگر همه پیشنهادات ارائه شده در مذاکرات را رد می‌کند زیرا می‌داند که توافق آتش بس به معنای پایان آینده سیاسی او می‌باشد.

 

عبدالهادی در گفتگو با اسپوتنیک به تجاوز رژیم صهیونیستی به رفح اشاره و تاکید کرد: تجاوز اشغالگران به رفح بعد از آن انجام شد که جنبش حماس پیشنهاد توافق آتش بس که توسط میانجی‌ها ارائه شده بود را تایید کرد و به ما گزارش شد که آمریکا نیز با این پیشنهاد موافق بوده و اسرائیل را برای موافقت با آن تحت فشار خواهد گذاشت. اما با این وجود حمله به رفح آغاز شد و نتانیاهو قصد دارد از کارت حمله به رفح برای بهبود شرایط خود و فشار بر مقاومت استفاده کند.

 

وی با اشاره به اینکه عملیات تهاجم به رفح در چهارچوب طرح رژیم صهیونیستی برای آوارگی مردم فلسطین در غزه است گفت: اشغالگران بعد از اینکه از طریق جنگ نسل کشی علیه غزه نتوانستند به اهداف خود برسند و نتوانستند مقاومت فلسطینی‌ها را بشکنند از طریق حمله به رفح به دنبال اجرای طرح توطئه آمیز آوارگی مردم فلسطین هستند.

 

این مسئول حماس تصریح کرد: صهیونیست‌ها در تجاوز خود به رفح همچنین به دنبال رسیدن به تصویری از پیروزی هستند و با اشغال گذرگاه رفح و جلوگیری از ورود کمک‌ها به غزه می‌خواهند مردم و مقاومت فلسطین را تحت فشار قرار دهند.

 

نماینده حماس در لبنان درباره موضع دولت آمریکا در قبال حمله رژیم صهیونیستی به رفح اظهار داشت: آمریکا با این مسئله با احتیاط کامل برخورد می‌کند به ویژه درباره بندر موقت در نوار غزه که ایالات متحده ادعا می‌کند آن را برای ورود کمک‌ها به غزه می‌سازد. اما حماس بارها تاکید کرده که با هر نیرویی که تحت هر پوششی وارد غزه شود به عنوان یک طرف اشغالگر برخورد می‌کند و ما وجود هر بندری در غزه که هماهنگ با مقاومت فلسطین نباشد را رد می‌کنیم.

 

احمد عبدالهادی تصریح کرد: بحث اداره غزه یک بحث کاملاً فلسطینی بوده و به خارجی‌ها ارتباطی ندارد. ما در گفتگوهایی که با جنبش فتح در پکن و مسکو داشتیم روی چندین نکته به توافق رسیدیم به ویژه درباره روند بعد از جنگ و لزوم اتحاد فلسطینی‌ها و همکاری در مقابله با اشغالگران و آغاز گفتگوهای سازنده و آماده سازی برای انتخابات شورای قانونگذاری و ریاستی و ایجاد یک برنامه ملی درباره سازمان آزادی بخش فلسطین. امیدواریم در نشست دبیران کل که در 14 ژوئن در چین برگزار خواهد شد مسائلی که قبلاً بر سر آنها توافق کرده‌ایم به مرحله اجرایی در بیاید.

 

وی تاکید کرد: جنبش حماس با معاهده اسلو و مفاد آن کاملاً مخالف است و این مخالفت خود را در دوره‌های مختلف نشان داده است و رزمندگان مقاومت هرگز سلاح خود را زمین نخواهند گذاشت؛ مگر اینکه تمام سرزمین‌های فلسطین از شر اشغالگران آزاد شود و بعد از آن ارتش فلسطین تشکیل می‌گردد.

 

«سامی ابوزهری» از رهبران ارشد جنبش حماس فلسطین هم در سخنانی درباره مذاکرات اعلام کرد: تا زمانی که اسرائیل به آتش‌بس کامل در نوار غزه پایبند نباشد انعقاد هرگونه توافقی بی‌معناست. تا زمانی که رژیم اشغالگر شروط مقاومت را قبول نکند که مهمترین آنها توقف تجاوزات علیه غزه و فراهم شدن شرایط لازم برای بهبود زندگی مردم فلسطین در این منطقه است اسرای صهیونیست نزد مقاومت می‌مانند و رنگ نور را نخواهند دید.

 

این مسئول حماس با تأکید بر اینکه آزادی اسرای فلسطینی نیز ضمن شروط مقاومت قرار دارد و این اسرا باید طبق استانداردهایی که مقاومت مشخص می‌کند آزاد گردند گفت: رژیم اشغالگر مانع رسیدن به توافق می‌شود و همه دنیا دیدند که مقاومت چگونه طرح میانجی‌ها برای آتش‌بس را پذیرفت اما صهیونیست‌ها آن را نپذیرفتند و از طریق حمله به شهر رفح در جنوب نوار غزه اوضاع را منفجر کردند./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده